Головна Новини В історичній частині Чорткова з’являться вказівники та туристично-рекламний тубус

В історичній частині Чорткова з’являться вказівники та туристично-рекламний тубус

Красиво оформлена соціальна реклама, яка не псує, а навпаки доповнює «обличчя» міста буде розміщена на окремих табличках тубуса. Туристи зможуть ознайомитися із картою Чорткова, дізнатися про готелі та хостели й визначитись із місцями, де можна смачно попоїсти. Загалом на тубусі буде 18 інформативних вікон формату А2.

Також на трьох локаціях міста буде встановлено три туристичні інформаційні вказівники, на кожному з яких буде по 8 напрямків. Вони будуть розташовані у найбільш людних та цікавих для туристів місцях – вул. Залізнична, вул. Ст. Бандери та неподалік площі. З їх допомогою гості міста зможуть краще орієнтуватися в Чорткові, відшукати бажані пам’ятки архітектури та визначні місця.

Першим кроком до створення ще однієї важливої туристичної локації у місті стало рішення виконкому щодо затвердження проектно-кошторисної документації «Будівництва (облаштування) оглядового майданчика по вул. Олени Теліги в м. Чорткові». Тут можна буде помилуватися красотами Чорткова та побачити всі його архітектурні пам’ятки з висоти. Передбачено, що оглядовий майданчик буде оснащений лавочками для відпочинку, декоративними рослинами, ліхтариками тощо.

Згідно з проектно-кошторисною документацією, будівництво даної споруди вартуватиме 798 700 грн, кошти планується залучати з українських та міжнародних грантових проектів та програм.