Головна Новини “В ямі по трубах бігали діти” – тернополяни скаржаться на безвідповідальність комунальників

“В ямі по трубах бігали діти” – тернополяни скаржаться на безвідповідальність комунальників

«Прямо в ямі, по трубах бігало 7 дітей!», — пише тернополянка Вероніка Гавриляк у мережі «Фейсбук» про небезпеку, яка чатує на вул. Лепкого. Її, за словами жінки, створили самі комунальники.

Останні вирили там котлован для прокладання труб, однак належного обгородження не зробили.

«Вул. Лепкого, коло дерев’яної церкви. Розрили для прокладання труб. Розрили, а нормально обгородити забули. Прямо в ямі, по трубах бігало 7 дітей! Крім труб, там ще з землі стирчить метрова арматура! Висота там близько 2-х метрів! І якщо з одної сторони, хоч якось обгороджено, то з другої зовсім ні! Дітей я прогнала, хоча не факт, що через 5 хв. вони там не будуть знов. Тому дуже прошу батьків, дивіться де гуляють ваші діти. Бо мені в середині все стерпло, коли побачила як діти там скакали і лазили по тих трубах!», — йдеться у дописі Вероніки Гавриляк.

Вона вже звернулась в Тернопільську міську раду та обіцяє подати скаргу на комунальників.

«А на комунальників подам скаргу! Бо це не загородження! Там запросто хтось вечором може впасти, бо якщо на території церкви не світиться, то там дуже темно!», — додає жінка та застерігає тернополян слідкувати за безпекою своїх дітей, адже, схоже, її не гарантує нам ніхто.
Джерело