Головна Новини В Шумську на Тернопільщині до безпам’яті побили підприємця

В Шумську на Тернопільщині до безпам’яті побили підприємця

Сьогодні в Шумську Тернопілської області відбулося рейдерське захоплення деревообробного цеху, яким керував чоловік який нещодавно взяв на виховання дівчинку-преселенку з Луганської області.

Крім самого побиття за словами родичів потерпілого непрофесійно діяла переатестована поліція.

“Перед тим як тато потрапив на швидку, поліція вже знала про цей випадок. Приїхала на допомогу нападнику, побачила непритомного побитого тата, попросила одного з праціників викликати швидку і… поїхала геть. 🙁

Мені казали, що реформа поліції пройшла невдало. Я не вірив, сперечався. Тепер вірю… 🙁

На знімці тато. Сьогодні у нас вдома була чергова спроба рейдерсього захоплення. Наслідки на фото. Забій голови, грудної клітки, струс мозку, закрита черепно-мозкова травма, немає зубів.

“Переатестована поліція” на виклик з’явилась неохоче. Кілька разів дзвонила мама, дзвонили медики зі швидкої.

Переатестовані відповідали: “То не наша справа, нехай лікарі пришлють нам документи і ми подумаємо, що з тим робити”. Вмовили приїхати. Слідчо-оперативна група щось там позаписувала. Судячи з їхнього “оптимізму” і налаштованості, справу загальмують. Трудно їм проти старого друга розслідування проводити.

Влітку тато і мама всиновили дівчинку зі сходу. То було перше за довгий час усиновлення в Шумському районі Тернопільської області. Забрали зі Світлодарська – 4 км від лінії розмежування. 10 км від Дебальцево. Даша досі здригається від гуркоту. І дуже боїться чужих чоловіків – її рідний батько бив дитину головою об асфальт за волосся …

Дорогий Арсене Борисовичу, дорога Хатія, дитину поки не знає, що сталося. А ми не знаємо як її пояснити, що в глибокому західному бандерівському тилу “нова поліція” за одне з бандитами… . Може ви допоможете нам підібрати потрібні слова?

PS. Друзі, якщо знаєте як можна зробити так, щоб справу не загальмували – дайте знати. За будь-які поради чи репост буду вдячним” – пише син потерпілого Vitaliy Rudenky.

Iaroslav Trakalo повідомив:  “Ця подія зареєстрована належним чином і внесена до ЄРДР з попередньою кваліфікацією за статтею 125 ККУ. Підозрюваний у нападі вже опитаний співробітниками поліції. Розслідування триває.

Попри це! За дорученням Голови Національної поліції, розпочато службове розслідування, в ці хвилини на місце з перевіркою виїхала інспекція з особового складу, яка перевірить правомірність дій місцевої поліції”