Головна Новини В «Українському домі» розпочалася виставка туристично-мистецька презентація Тернопільщини

В «Українському домі» розпочалася виставка туристично-мистецька презентація Тернопільщини

В «Українському домі» на Хрещатику,2 в самому серці Україні – Тернопільщина сьогодні презентує свої туристичні, етнічні, культурно-мистецькі та гастрономічні принади.

«Благословенне Тернопілля» – це заявка на те, щоб про Тернопільську область дізналося якомога більше людей. На даний час уже працюють експозиції, тож кияни мають нагоду знайомитися з Тернопільщиною ближче та планувати дату, аби відвідати край особисто.

Офіційне відкриття, як і було анонсовано, розпочнеться о 17:00 год. Очікується, що гостями події стануть близько 20 представників дипломатичних установ, акредитованих в Україні.

У концертній програмі візьмуть участь понад три десятки виконавців та колективів з Тернопільщини. Серед них – Андрій Підлужний, Володимир Трач, Василь Жданкін, гурт «Фіра» та інші.

Ввечері гості побачать також показ авторських колекцій одягу – «Гетьманівна» і «Мольфарка» студентів-дизайнерів Галицького коледжу ім.В.Чорновола (м.Тернопіль).

На даний час досягнення харчової та переробної промисловості Тернопільщини представляють на дегустації уже добре відомі підприємства: «Микулинецький Бровар», «Опілля», «Галіція дистилері», «Агропродсервіс» – відділення Тернопільський м’ясокомбінат, «Шустов спирт», «Агробізнес», «Тернопіль молокозавод», «Кременецьке молоко» та «Чортків молоко».