Головна Новини В ТНЕУ посадили алею випускників

В ТНЕУ посадили алею випускників

21 квітня, за підтримки ректора ТНЕУ Крисоватого Андрія Ігоровича, випускники та професорсько-викладацький колектив факультету обліку і аудиту започаткували нову університетську традицію екологічного спрямування. Початок традиції приурочений 50-річчю Тернопільського національного економічного університету.

Старшокурсники разом із наставниками висадили 70 троянд червоного та білого кольорів – першу «Алею випускників ТНЕУ». Забарвлення квітів – відповідає символіці факультету.

Дійство відкривали проректор з наукової роботи, д. е. н., професор Задорожний Зеновій-Михайло Васильович, декан факультету обліку і аудиту к.е.н., доцент Панасюк Валентина Миколаївна та завідувач кафедри обліку в державному секторі економіки та сфері послуг д.е.н., професор Лучко Михайло Романович.

Сонячна погода сприяла дружній робочій атмосфері. Висадка троянд супроводжувалася позитивним настроєм та посмішками. Випускники впевнені, що квіти обов’язково приймуться, адже їх посаджено з любов’ю. Незабаром студенти 5-го курсу залишать стіни рідного університету, але завжди пам’ятатимуть його, а він буде пам’ятати про них. Пройде час, розквітнуть троянди та прикрашатимуть не лише територію університету, але й викликатимуть вдячність у серцях студентів наступних поколінь. Тож, нехай троянди як природні символи єдності поколінь прикрашають територію університету, милують око, радують серце та тішать душу всіх хто навчається та працює у Тернопільському національному економічному університеті.

Надзвичайно приємно, що саме студенти 5 курсу факультету обліку і аудиту започаткували таку традицію, адже після закінчення університету ми залишимо по собі слід. Вкладена любов та душа у висадку кожної трояндочки вабитимуть нас в стіни рідної альма-матері. Дякуємо декану та наставникам за надану можливість.