Головна Новини В тернопільському ресторані не соромляться прославляти “россійскіх офіцеров”

В тернопільському ресторані не соромляться прославляти “россійскіх офіцеров”

2_1В одному з тернопільських ресторанів в той час коли місцеві українські офіцери протистоять російському вторгненню, прославляють російських офіцерів. Мова йде про ресторан «Оскар» – наступник «ковбойського» бару «777». Після закриття цього «богемного» місця, власник Костянтин Станько анонсував появу нового більш пафоснішого закладу. Кілька років після того, відбулось відкриття «Оскару». Та як бачимо, репертуар музикантів не змінився, пишуть Тернополяни.

«Вчора, 13 лютого 2015, в Тернополи, в ресторані “Оскар” музиканти сє образили, шо їх знімали на айфон )))) а пєсня какая славная! вопше!», – написав пан Віктор. А знімали музикантів «ресторанного» жанру у той момент, коли вони виконували пісню «Господа афіцери». Нагадаємо, що тексті є так і слова: Офицеры, офицеры, ваше сердце под прицелом. За Россию и свободу до конца. Офицеры, россияне, пусть свобода воссияет, Заставляя в унисон звучать сердца». Автором пісні є Олег Газманов, який відзначився участю у новорічному телешоу на каналі «Інтер». Цей ефір з антиукраїнським виступами викликав бурхливу і протестну реакціюв українському суспільстві.

ресторан «Оскар» – наступник «ковбойського» бару «777». Після закриття цього «богемного» місця, власник Костянтин Станько анонсував появу нового більш пафоснішого закладу. Кілька років після того, відбулось відкриття «Оскару». Та як бачимо, репертуар музикантів не змінився.