Головна Новини В Тернополі на військовому стратегічному підприємстві не платили зарплату

В Тернополі на військовому стратегічному підприємстві не платили зарплату

ЗарплатаУпродовж грудня 2014 року прокуратура гарнізону в інтересах працівників Тернопільського державного науково-технічного підприємства «Промінь» заявила 45 заяв про видачу судових наказів з вимогою погашення невиплаченої заробітної плати.

У квітні 2015 року вжитими прокуратурою гарнізону заходами вдалось досягнути погашення заборгованості із виплати заробітної плати перед 45 працівниками ТДПНТ «Промінь» за серпень – листопад 2014 року на загальну суму 345 тис грн.

Продовжуючи роботу на цьому важливому напрямку, у квітні поточного року прокуратурою гарнізону в інтересах 68 працівників Тернопільського державного науково-технічного підприємства «Промінь» до Тернопільського міськрайонного суду також подано 68 заяв про видачу судових наказів.

Прокуратура Тернопільського гарнізону вимагає погашення нарахованої, але невиплаченої заробітної плати за період з грудня 2014 року по лютий 2015 року на загальну суму 435 тис грн.

Погашення наявної заборгованості із виплати заробітної плати залишається одним з пріоритетних напрямків діяльності військової прокуратури Тернопільського гарнізону Західного регіону.