Головна Новини В Тернополі “ворожка” за зняття прокляття винесла всі гроші з хати

В Тернополі “ворожка” за зняття прокляття винесла всі гроші з хати

8 тисяч євро, 6 тисяч доларів, 200 злотих, 100 грузинських ларі, 500 гривень та ще й цілу купу золотих прикрас  – таку ціну заплатила молода тернополянка за зняття страшного прокляття з родини.

 

24-річну тернополянку обшахраювали дві невідомі жінки.  Їх 21 жовтня близько обіду дівчина зустріла на вулиці Коновальця дорогою додому. Жінки, як завше перепитали дорогу, мовляв немісцеві, слово за словом, зав’язалася розмова. І тут дівчина дізналася страшну новину – на родині лежить страшне прокляття, а вже невдовзі слід чекати страшної біди. Незнайомки пророкували смертельні хвороби на родичів, запевнили, що пороби лежать на багатстві, а саме на грошах та прикрасах. Одна з жінок сказала, що їх слід негайно очистити і запропонувала провести обряд. Жертва одразу погодилася та поспішила додому. Нещасна винесла з дому всі прикраси ( 25 ювелірних виробів) та гроші, витягла навіть з гаманця.

Принесла ворожкам та сама передала їм до рук. А ті, сказавши їй молитися подалися проводити обряд. Більше їх тернополянка не бачила, як і усіх своїх грошей та прикрас. Коли відійшла від гіпнотичного шоку, зрозуміла, що її спритно обманули. Зателефонувала в поліцію.

 

Такі злочини кояться дедалі частіше. Знайти шахраїв складно, адже маже усі жертви усвідомлюють, що їх обманули та обікрали лише через декілька годин після скоєння неправомірного. За цей період пройдисвіти встигають покинути місто, чи навіть область. Тому в першу чергу слід самому оберігатися від подібних історій. Не вступайте в довгі розмови з незнайомцями, особливо з жінками ромської національності, чи такими, які вже на наступній хвилині розмови починають розпитуватися про ваше життя та пророкують негаразди. Самі пороби стовідсотково лежать на цінних речах, які необхідно винести з дому. Почувши таке, одразу йдіть якнайдалі від таких людей, а ще одразу викликайте поліцію. Правоохоронці з’ясують причини знаходження таких підозрілих осіб в місті.

 

Розкажіть про такі шахрайства дітям та стареньким родичам, накажіть ні в якому разі не розмовляти з незнайомцями! Вбережіть себе та власну родину від аферистів-ворожбитів!