Головна Новини В Романівці відбувся VІІ відкритий Чемпіонат Теребовлянського району з лову риби з...

В Романівці відбувся VІІ відкритий Чемпіонат Теребовлянського району з лову риби з криги на мормишку

Фестиваль Громади рибалок Теребовлянщини з лову риби на мормишку вже всьоме провели на Тернопіллі. У минулу неділю, 10 лютого, на водоймі в районі села Романівка Теребовлянського р-ну, Тернопільської області відбулись змагання шанувальників риболовлі, які зібрались, аби провести час на свіжому повітрі з користю для здоров’я та зайнятись своєю улюбленою справою, яка лікує тіло і душу.

Організаторами заходу виступили Громада рибалок Теребовлянщини, Теребовлянський Центр фізичного населення «Спорт для всіх» за сприяння Теребовлянської міської ради.

Змагання проходили в двох номінаціях: «спорт» – два тури тривалістю по дві години та « любителі» – один тур тривалістю чотири години тридцять хвилин.
Змагання у номінації «спорт» проводились згідно Правил риболовного спорту.
В номінації «любителі» ловля риби була дозволена учасникам на дві будь-які снасті (поплавцева вудка, кивкова вудка, вудка для блесніння) одночасно, на відмічених учасником прапорцями лунках.

З восьмої години ранку майже до четвертої години дня тривали довгоочікувані змагання, кожен учасник намагався показати найкращий результат.

У командному заліку серед двадцяти команд-учасниць перемогу виборов колектив рибалок «Зелені Сади», м. Теребовля, друге місце завоювала команда «Тернополяни», м.Тернопіль, третє місце посіла команда «Градус», м.Теребовля, четверте місце виборола команда «Три богатирі», м. Теребовля.

В особистому заліку перемогу виборов Сергій Скоробогатов,м.Тернопіль, друге місце завоював Степан Мацюк, м.Теребовля, третє місце посів Віталій Раба, с.Струсів, четверте місце завоював Володимир Томків, м.Тернопіль.

Організаторами заходу виступили Громада рибалок Теребовлянщини, Теребовлянський Центр фізичного населення «Спорт для всіх» за сприяння Теребовлянської міської ради.

Організатори щиро дякують спонсорам змагань: мережа магазинів «Всесвіт»,

м. Теребовля, Рибальському магазину «Рибак Рибаку», м. Теребовля, ТзОВ

«Микулинецький бровар», ТзОВ «Феро-пласт», м.Теребовля.

Ярослав Королюк- директор Теребовлянського

Центру фізичного здоров ‘я населення «Спорт для всіх»