Головна Новини В Кременці громадянина Молдови викликають у військомат, бо він активний член громади

В Кременці громадянина Молдови викликають у військомат, бо він активний член громади

11196344_825367277545161_400865913949799691_nВ Кременці в черговий раз відбувається незрозуміла ситуація з врученням повісток членам громадських організацій, зокрема, “Народної ради”. Спочатку військовий комісар хотів зобов’язати голову організації, за прикладом того як цероблять керівники підприємств самому віддати повістки членам ГО, а ситуація з тим, що громадянина іншої держави викликають в військомат за активну позицію викликала шок в громадськості міста.

“Сьогодні побачив повістку виписану нашому автомайданівцю Івану Селедцю з Кременця. На перший погляд, нічого не звичного, якби не знав його особисто. Такого маразму я ще не бачив, я розумію, що повіски це зараз зброя проти активних людей, але почекайте подивіться на фото, хто це виписував?Мені дуже цікаво.

А Вам мої друзі поясню:

1.Іван -підприємець,активіст ВО,,Автомайдан” і голова Кременецького районного осередку, має відношення до Офіцерського корпусу і неодноразово допомагав у визволенні наших полонених, та пошуком загиблих земляків.Це я до того, що в армію він іти не боїться це точно.

2.Місце роботи ГО “Народна рада”-це що означає? (Я думаю, що той хто виписував цю повістку просто отримав наказ вручити повістки всім членам ГО,,Народна Рада”)

3.Саме головне!Іван Селедець-громадянин Молдови!!!Я просто від цього в шоці,ви розумієте,що з таким успіхом можна виписати повістку,наприклад Саакашвілі,він також переживає за Україну і ненавидить Путіна.

Хто пояснить, що відбувається, приїхати по цій повістці нам всім?” – пише координатор ВО Автомайдан Ігор Василів.