Головна Новини В Кременці бардак з повістками

В Кременці бардак з повістками

b5957c3-300На Кременеччині продовжують виписувати повістки у військомат з порушенням законодавства. Їх зпихають в двері, кидають в поштові ящики. Це вже не перший випадок, коли саме на Кременеччині, міліція вже витребувала напівзаповнені повістки які розносили неуповноважені люди з порушенням чинних норм. 

“15 червня у селі Радянське, що на Кременечині відбувалось вручення так званих “повісток” (якщо їх так можна назвати)… Прийшовши з роботи чи огороду, люди їх знаходили в дверях, на сходах, на підвіконниках, в поштових скриньках, в воротях, а дехто ще не знає, бо не знайшов, або “вітер вкрав”.
Написання цих “повісток” відбулось з порушенням законодавства, а саме – нечіткий друк бланка (неможливо прочитати, куди з’являтись), багато виправлень, не вказано адресу, та ін. Виписували “кому попало” – і тим, що давно виписались зі села, і тим, що змінили прізвища, і тим, що роками перебувають за кордоном (я не сумніваюсь, що були “повістки” і важкохворим, літнім людям, піклувальникам, і тим що мають 3-х і більше дітей та ін.)” – пишуть користувачі соціальної мережі.
В людей виникає ряд питань: Чи вважається це повісткою? Як так можна вручати – без особистого підпису отримувача на корінцеві “повістки”? Хто формує списки?