Головна Новини В зону АТО передали маскувальні сітки та шкарпетки

В зону АТО передали маскувальні сітки та шкарпетки

Понад 250 кв. м маскувальної сітки передали в АТО волонтери з Тернопільського педагогічного університету спільно з представниками молодіжного крила Тернопільської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка».

img_0469

За словами доцента кафедри стародавньої та середньовічної історії Володимира Кіцака, дана передача відбувається вже не вперше.

«Ми збираємо на факультеті старі простирадла, які я вдома перефарбовую у зелений та піщаний колір. Потім наші студенти переплітають простирадла з сіткою-основою, яку, до речі, нам допомогли закупити представники «Блоку Петра Порошенка». Загалом за 3 роки наші студенти сплели та передали в зону АТО близько 2500 кв. м маскувальної сітки», – розповів Володимир Кіцак.

 

Крім сітки на передову передали і шкарпетки, зв’язані студентами.

 

«У нас на кафедрі налагоджена робота по в’язанню шкарпеток для солдатів, адже йде зима і теплий одяг дуже потрібний бійцям», – поділився завідувач даної кафедри Іван Зуляк.

Про передову чоловік знає не з чуток, адже сам зголосився добровольцем в зону АТО.

Як зазначив молодший сержант ЗСУ, командир танку Юрій Зайло, котрому передали сітки та шкарпетки, доставкою  займеться ГО «Тернопільська сотня».