Головна Новини В ДТП загинув прокурор

В ДТП загинув прокурор

13 липня в ДТП поблизу села Шляхтинці Тернопільского району загинув заступник прокурора Тернополя на пенсії Володимир Смій.

Водій автомобіля “BMW X5″ на автодорозі “Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече” не впорався з керуванням, автівка зіткнулася з металевим відбійником та перекинулась. Від отриманих травм чоловік помер на місці події. 

Про смерть Володимира Смія повідомила його донька Вікторія Смій: “Вчора, в жахливому ДТП загинув мій батько-Смій Володимир Степанович. Всі, хто його знав і любив, помоліться за упокой. Мого папусі вже немає…не віриться…не чесно….любим…”

13701145_878629848915560_3533107150207128937_o

Володимир Смій  працював  в органах прокуратури України з 1985 року. До того, як вийшов на пенсію, обіймав посадипомічника прокурора Зборівського району, помічника прокурора Тернопільської області з нагляду за розглядом цивільних справ у судах, старшого помічника прокурора міста Тернополя, заступника прокурора Тернополя, 1-го заступника прокурора Тернополя, прокурора Підволочиського району, начальника відділу підтримки державного звинувачення в судах прокуратури Тернопільської області, начальника управління захисту прав і свобод громадян і інтересів держави прокуратури Тернопільської області, прокурора Сміферопольського району та інші — повідомляє Топ Ньюз.