Головна Новини В ДТП біля Заліщик потрапила бригада “Тернопільобленерго”

В ДТП біля Заліщик потрапила бригада “Тернопільобленерго”

До Управління Держпраці у Тернопільській області надійшло повідомлення про груповий нещасний випадок із смертельним наслідком, який стався з працівниками ВАТ «Тернопільобленерго».

9 листопада 2017 року близько 16 год. 50 хв. на ділянці дороги М19 «Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече» 437 км поблизу села Дзвиняч Заліщицького району Тернопільської області службовий автомобіль ВАТ «Тернопільобленерго» марки Газ-55, у якому знаходилися 5 працівників, зіткнувся з автомобілем марки Renault Master. У результаті зіткнення, автомобіль Газ-55 перекинувся на узбіччя – водій автомобіля загинув, ще 4 електормонтерів отримали травми різного ступені тяжкості та доставлені у лікарню.

Управлінням Держпраці у Тернопільській області створено комісію із спеціального розслідування групового нещасного випадку зі смертельним наслідком.

Остаточні обставини та причини нещасного випадку відповідно до Порядку проведення розслідувань та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві з’ясує комісія Управління.