Головна Новини В Гаях зберуться відповідальні вчителі

В Гаях зберуться відповідальні вчителі

28 березня 2019 року у НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.-ДНЗ с. Великі Гаї» проходитиме Афілійована (не)конференція mini-EdCamp Velyki Gaji “Інтеграція, емпатія, командна робота в Новій українській школі”. Урочисте відкриття о 10:00, реєстрація 8:30 – 10:00.

Чим цікавий рух EdCamp для нас? По-перше, це захід з обміну досвідом для відповідального вчительства, яке прагне кращої якості знань для наших дітей. По-друге, можливість заявити про нашу громаду, її прогрес. По-третє, на захід реєструються вмотивовані люди з усієї України (плануємо більше 150 учасників, більше 20 експертів). Тематику (не)конференції визначили в руслі тем Нової української школи.

Про EdCamp

1. Найголовніший принцип EdCamp – це свобода! Яку активність обрати вчителю, на сесію до якого експерта піти, як не пропустити чогось цікавого, залежить від учасника.  Програма міні-EdСamp Velyki Gaji буде у кожного.

2. Надзвичайно важливо, що усі експерти/-ки будуть доступними для консультацій протягом дня та братимуть активну участь у всій програмі міні-EdCamp Velyki Gaji.

3. Впродовж дня буде багато можливостей для розвитку і нових знайомств, усі сесії проходитимуть у дискусійному форматі!

Сподіваємось, на вашу зацікавленість, оскільки поділяємо думку, що варто об’єднувати зусилля з метою покращення української освіти. Розбудова спільноти відповідального вчительства – головна мета EdCamp.

З повагою координатори події, відділ освіти виконавчого комітету Великогаївської ОТГ, голова Великогаївської громади О. А. Кохман