Головна Новини Віталія Ващенка вбивав переселенець з Криму

Віталія Ващенка вбивав переселенець з Криму

25-річний переселенець з Криму був одним з виконавців кривавої розправи надкременчанином. Чоловіка затримали у Кам‘янському (колишній Дніпродзержинськ) Дніпропетровської області, де він переховувався  на квартирі родичів.

Підозрюваний раніше неодноразово судимий за хуліганство, крадіжки та незаконне заволодіння транспортним засобом.

 

Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника ГУНП в Тернопільській області Казимир Попіль, у зловмисника вилучили автомобіль «Ауді», на котрому він разом зі спільниками у Кременці стежили за активістом, а після побиття втекли з місця злочину.

 

 

Автівку нападник заховав у гаражі і частково розукомплектував, аби не викликала зайвої уваги, адже одразу після вчинення нападу на кременчанина ширилася інформація якраз про автомобіль «Ауді» з чернівецькими номерами, на якому пересувалися злочинці.  

Після багатьох тижнів копіткої роботи оперативникам кримінальної поліції та слідчим Тернопільщини вдалося затримати четвертого фігуранта справи. Зараз він арештований.

 

Нагадаємо, наприкінці травня в лікувальному закладі від отриманих важких тілесних ушкоджень помер громадський активіст,  член Народної Ради міста Кременця Віталій Ващенко.  За півтора тижні правоохоронці затримали одного з виконавців злочину та посередника, а через декілька днів під вартою опинився і організатор злочину.