Головна Новини Віктор Павлік вирішив продати квартиру колишньої дружини

Віктор Павлік вирішив продати квартиру колишньої дружини

Віктор Павлік

Молода дружина Віктора Павліка – Катерина Репяхова розповіла, як вирішили суперечку за квартиру з колишньою дружиною народного артиста України з Тернопільщини.

У 2021 році навколо сім’ї Віктора Павліка спалахнув скандал, який не вщухає досі. Колишня дружина співака Лора Созаєва заявила, що її виселяють із чотирикімнатної квартири в Києві, яку Павлік узяв у кредит та обіцяв залишити їй, пишуть Тернополяни.

За словами Созаєвої, український артист повідомив їй у СМС, що більше не може виплачувати кредит, і житло треба продавати. Також на цьому наполягала молода дружина Павліка Катерина Репяхова. Та через величезні щомісячні виплати за кредитом і “шаленою комуналкою” нова сім’я Віктора Франковича і маленьким сином змушені жити в орендованій квартирі. Також вона обурювалася, що чоловік “утримує” Созаєву, яка не може самостійно оплачувати рахунки.

Через квартирне питання стосунки між дружинами 56-річного Павліка загострилися до краю. Лариса Созаєва в соцмережах назвала Катерину Репяхову “холоднокровною тварюкою”, за що отримала судовий позов. Тепер у Instagram-історіях 27-річна Репяхова розповіла, як просувається справа і чим завершилася майнова суперечка.

Дніпровський районний суд Києва ухвалив до розгляду позов Репяхової проти Созаєвої. Також Віктор Павлік вирішив продати квартиру, де живе колишня дружина, а гроші витратити на погашення кредиту.

“Гроші з квартири підуть на погашення кредиту, а весь залишок колишній дружині, – написала Катерина Репяхова у своєму «Інстаграмі». – Витрачати нічого. Так ми ще й поганими залишаємось. Але ми в будь-якому разі будемо поганими. Тому не бачу сенсу втрачати $20-30 тис”.

Мати 6-місячного сина Віктора Павліка розповіла, що співак мав багато кредитів у період їхнього знайомства. Тепер їхнє фінансове становище налагоджується.

“Зараз ми всі закрили. Залишилася квартира, незабаром закриємо і це питання. І нарешті почнемо збирати на своє житло”, – написала вона.

Також Репяхова нагадала про свою особливу роль у житті співака, який до зустрічі з нею страждав на алкоголізм.

“Його слова: “Я б уже не жив, не зустрівши тебе”. Віктор мав великі проблеми з алкоголем, доходило до реанімації. І востаннє йому сказали, що наступний раз може стати останнім. І нікого це глобально не цікавило. Він був віч-на-віч із цією проблемою”, – заявила Катя у соцмережі.