Головна Новини Військовослужбовець королівської бригади Василь Богоносюк загинув від кулі снайпера

Військовослужбовець королівської бригади Василь Богоносюк загинув від кулі снайпера

Вчора, у районі населеного пункту Мар’їнка Донецької області, від кулі ворожого снайпера загинув військовослужбовець королівської бригади Богоносюк Василь Богданович.

Старший солдат Василь Богоносюк, перебуваючи на спостережному посту взводного опорного пункту, помітив рух з боку противника. Він завчасно попередив своїх бойових побратимів та відкрив вогонь. Ворога було зупинено, він відступив.

Під час зміни Василем позиції снайперська куля поранила нашого військовослужбовця. Йому відразу була надана невідкладна медична допомога та евакуйовано до центральної районної лікарні міста Курахове.

Лікарі до останнього боролася за життя воїна, двічі запускали після зупинки серце, але поранення виявилися несумісними з життям, повідомляють у прес-службі 24 ОМБр імені короля Данила.

За мужність та пильність старшого солдата Богоносюка Василя Богдановича подано до нагородження (посмертно).

Богоносюк Василь Богданович народився 18 жовтня 1980 року у селі Васильків Чортківського району Тернопільської області.

Із самого початку збройної агресії Російської Федерації на територію України став на захист її суверенітету та територіальної цілісності.

“Він пішов на війну добровольцем ще з самого початку. Прийде, побуде місяць і знову їде воювати”, – розповідають односельчани про Василя.

У лави королівської бригади старший солдат Василь Богоносюк прийшов нещодавно, але серед бійців встиг зарекомендувати себе як ініціативний військовослужбовець та справжній патріот.

У полеглого героя вдома залишилися дружина та двоє дітей – доньки 2002 та 2004 р. н.

Прощатимуться з воїном у Церкві св. Петра і Павла у Чорткові.