Головна Новини Військового комісара Тернопільського ТОВК відсторонили від виконання обов’язків до липня

Військового комісара Тернопільського ТОВК відсторонили від виконання обов’язків до липня

Військового комісара Тернопільського гарнізону Володимира Катинського, якого в жовтні 2016 року СБУ разом із військовою прокуратурою затримали під час отримання хабара відсторнили від посали до 7 липня цього року. Про це йдеться в Ухвалі Тернопільського міськрайонного суду.

«Клопотання прокурора заявив про продовження строку відсторонення обвинуваченого Володимира Катинського від посад військового комісара ТОВК та начальника Тернопільського гарнізону задовольнити та продовжити відсторонення від посад військового комісара ТОВК та начальника Тернопільського гарнізону до 07 липня 2017 року включно.

Клопотання захисника, підтримане обвинуваченим задовольнити та скасувати арешт на посвідчення водія на імя Володимира Катинського та на посвідчення офіцера на імя Володимира Катинського УК №051495, що був накладеним за ухвалою слідчого судді Шевченківського районного суду м.Львова від 20 жовтня 2016 року, які повернути В. Катинському» – йдеться в Ухвалі.

Нагадаємо, що Володимир Катинський вимагав у свого підлеглого хабар у вигляді будівельних матеріалів для побудови заміського будинку, та обіцяв у свою чергу, сприяти службі віськового комісара одного із районів Тернопільської області.