Головна Новини «Військова пошта» від Української команди знову вирушила із Тернополя до наших воїнів

«Військова пошта» від Української команди знову вирушила із Тернополя до наших воїнів

Уже пів року волонтери «Української команди» Тернопільщини безкоштовно доставляють посилки на фронт 

У рамках проєкту «Військова пошта» волонтери «Української команди» вже пів року безкоштовно доставляють вантажі від рідних для бійців в зону бойових дій.

За цей час волонтери здійснили орієнтовно 10 виїздів на фронт. 

– Наші волонтери відправляються у гарячі точки, куди неможливо доставити посилки іншими поштами, – розповіла координаторка проєкту, волонтерка «Української команди» Тетяна Комісарчук.

Окрім адресних посилок від рідних, доставляють також речі першої необхідності за запитами військових. 

– Є такі точки, де дислокуються військові з Тернопільської області, куди не можуть доїхати волонтери в силу логістичних чи фінансових проблем, – каже волонтер «Української команди» Віталій Шафранський.

Найближчим часом волонтери знову вирушать в дорогу. Вантажі повезуть до Харкова, Охтирки, Краматорська, Покровська, Дніпра та Ізюма. 

Окрім адресних посилок, «Українська команда» везе багато необхідних речей для 44 окремої артилерійської бригади, а також відремонтовану машину швидкої допомоги для 105 бригади. 

– Одна справа просто отримати вантаж, а інша – розуміти, що про тебе турбуються, що є потужний волонтерський рух, – наголосив волонтер «Української команди» Віталій Каратаєв. 

Приносити пакунки для бійців можна в пункти прийому, які працюють в 14-ти населених пунктах Тернопільщини. Це Тернопіль, Шумськ, Зборів, Бучач, Трибухівці, Золотий потік, Заліщики, Товсте, Гусятин, Хоростків, Гримайлів, Колиндяни, Заводське та Кременець. 

Окрім цього через волонтерів на зворотньому шляху воїни можуть передати зайві речі додому. Інформацію про наступні виїзди можна дізнатися за номером гарячої лінії волонтерського штабу (096) 657-67-04 з 10:00 до 17:00.