Головна Новини Від ракетного удару загинув працівник медичного центру в Тернополі

Від ракетного удару загинув працівник медичного центру в Тернополі

Страшна трагедiя в с.Часiв Яр, де внаслiдок росiйського ракетного удару загинуло багато цивiльних та вiйськових, зокрема з Тернопiльщини, гiрким болем вiдгукнулася в серцях українцiв. Особливо важко рiдним, близьким та колегам загиблих.

Так сьогоднi стало вiдомо, що пiд час тiєї страшної трагедiї загинув працiвник тернопiльського представництва вiдомого медичного центру “Лазерхауз”. Про це повiдомила пресслужба медичного закладу.

“Страшна iсторiя та важка втрата для нашої родини Лазерхауз дорого спiвробiтника Єрмакова Олексiя Леонiдовича. Участь, якої вiн не заслуговував – страшна вiйна забрала життя нашого захисника. Олексiй працював завгоспом в Компанiї «Лазерхауз» з моменту заснування та вiдкриття нашого фiлiалу в Тернополi.

Людина з великим серцем та чистою душею, майстер на всi руки, котрий мав варiанти вирiшення всiх питань та завдань. Колега, який завжди прибiгав на помiч та пiдтримував свiй колектив, вiн був не просто спiвробiтником Компанiї, а частиної нашої великої сiм’ї. Майже з початку вiйни, Олексiй доблесно захищав нашу країну та свободу, а ми, протягом цього часу – допомагали його батальйону з забезпеченням всього необхiдного.

9.07 Олексiй бiльше не потребував нашої допомоги в забезпеченнi його батальйону.. в цей день його не стало. Вiн загинув вiд ракетного удару у мiстi Часiв Яр. Але герої не вмирають! Ми нiколи не забудемо та не пробачимо! Олексiй назавжди залишиться в наших серцях.

У Олексiя в Тернополi лишилися дружина та донька, якщо хтось має можливiсть долучитися до допомоги родинi, ми залишаємо номер карти дружини. Картка ПриватБанк 5168757402609954 Єрмакова Руслана”, – йдеться у повiдомленнi.