Головна Новини Від кулі снайпера на сході загинув воїн Володимир Яськів з Тернопільщини

Від кулі снайпера на сході загинув воїн Володимир Яськів з Тернопільщини

Вчора, 9 липня, на Сході, від кулі снайпера загинув 44-річний старший стрілець 1 механізованого відділення 1 механізованого взводу 1 механізованої роти 1 механізованого батальйону військової частини, житель селища Великі Бірки, що на Тернопільщині – Яськів Володимир Богданович. За попередніми даними, військовий виконував завдання та отримав смертельне поранення в голову, внаслідок одиночного пострілу, ймовірно зі снайперської гвинтівки.Відомо, що військовий був призваний Тернопільським ОМТЦК та СП Тернопільської області. Чоловік був неодружений.Співчуваємо рідним та близьким загиблого…Вічна йому пам’ять… – повідомили у Тернопільській районній раді

Інформацію підтвердив і Тернопільський обласний ТЦК СП.

“З глибоким сумом у серці повідомляємо, що в зоні проведення операції об’єднаних Сил в результаті прицільного снайперського вогню загинув військовослужбовець 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила старший солдат Володимир ЯСЬКІВ, уродженець Великих Бірок Тернопільського району.Приносимо співчуття родині загиблого військовослужбовця!Вічна пам‘ять полеглому воїну та Слава Україні!” – йдеться у повідомленні.

У 24 ОМБр імені короля Данила розповіли подробиці загибелі побратима:

“Володимир знаходився на чергуванні та вів спостереження за противником, коли окупанти почали масований обстріл з крупнокаліберних кулеметів, гранатометів, протитанкових керованих ракет та мінометів 82-го калібру. Ворогу була надана адекватна відповідь з дозволених засобів озброєння для придушення вогневих точок противника. Але під час зміни позиції старшим солдатом Яськівим сталося непоправне…ворожий снайпер смертельно поранив Володимира. Характер поранення виявився несумісним з життям.Побратими та командування підрозділу, де Володимир Богданович проходив службу вже півтора роки, згадують його як порядного, сміливого, працьовитого та кваліфікованого військовослужбовця, який завжди проявляв розумну ініціативу та був надійною підтримкою для своїх командирів”.

Редакція сайту співчуває рідним та близьким Героя Володмира Яськіва.