Головна Новини Від коронавірусної інфекції помер голова Кременецької районної ради Володимир Стефанський

Від коронавірусної інфекції помер голова Кременецької районної ради Володимир Стефанський

Про смерть голови Кременецької районої ради повідомляє Ірина Сідорова та Олександр Стефанський.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Oleksandr Stefanskyi.

“Сьогодні перестало битись серце найкращого батька, друга і просто світлої люди. Тату, ми тебе дуже сильно любимо. В зв’язку з ситуацією, публічних похорон не буде. Помоліться, будь ласка за нього”, – написав Oleksandr Stefanskyi.

“Сьогодні зупинилося серце чудової людини голови Кременецької районної ради Володимира Стефанського… Саме він вступав в дебати з міністром, добивався виплати заробітної плати медикам, докладав безліч зусиль для допомоги хворим від коронавірусу.
Самого ж спіткала така біда. Не хочу, не можу повірити в таку реальність. Співчуття рідним.”, – йдеться у дописі Irina Sidorova.

“Висловлюємо щирі співчуття з проводу смерті голови Кременецької районної організації партії «Європейська Солідарність», голови районної ради Володимира Стефанського.
Померла людина, яка багато зробила для розбудови району, багаторічною працею в органах місцевого самоврядування довела свою високу професійність.
Володимир Ананійович із самого початку пандемії COVID-19 очолив боротьбу із коронавірусом на Кременеччині. Дбав про захист медиків і жителів району, з його ініціативи і підтримки організовувалася допомога медичним працівникам.
Нехай добрий, світлий спомин про Володимира Ананійовича назавжди залишиться у серцях рідних, колег. Поділяємо біль та горе рідних! Вічна і світла пам’ять!

Попередньо відомо, що чоловік перебував в лікарні у Почаєві де лікувався від коронавірусної інфекції.