Головна Новини Відійшов у вічність відомий журналіст з Тернопільщини

Відійшов у вічність відомий журналіст з Тернопільщини

Нині на 75-му році життя відійшов у вічність виконавчий секретар Тернопільської обласної організації НСЖУ, редактор, журналіст Богдан Гарасимчук. Царство Небесне. Він любив життя і умів його цінувати , а життя, після багатьох випробувань, які випали на його долю, любило його. Дуже шкода… він ще так «хотів поставити твердо на ноги сина», – повідомив у ФБ добрий товариш та колега пана Богдана Віктор Уніят.

Тернополян потрясла ця новина. Друзі покійного пишуть, що лише день-два тому спілкувалися з ним, жартували, будували плани, а тут таке горе.

Як прикро чути таку сумну звістку про смерть чудовоі талановитої людини.Завжди усміхнений , привітний.Людина,яка допомогла мені повірити у власний талант.Спочивайте з Богом” – Віра Сирота-Яблонь.

)) Як так, не вірю, ми ж мали здибатися… Вічна і Світла Пам’ять!.. Спочивайте з Богом, п. Богдане!.. Родині найщиріші співчуття!..” Олег Клочак

Я з ним якраз перебував на Арабатській Стрілці і напередодні щиро спілкувалися. Він зізнався, що погано почувається” – Ярослав Буяк.

І ще десятки дописів зі словами щирого співчуття та смутку.