Головна Новини Відійшла у вічність довголітня викладачка ТНЕУ

Відійшла у вічність довголітня викладачка ТНЕУ

2 квітня відійшла у вічність довголітня викладачка Тернопільського національного економічного університету, професор Наталія Петрівна Тарнавська.

Науковець народилася 1954 року в м. Тернопіль.

У 1975 з відзнакою закінчила Тернопільський фінансово-економічний інститут за спеціальністю «Планування промисловості», пишуть Тернополяни

Трудову діяльність розпочала на виробництві інженером з праці та заробітної плати. У 1977 р. повернулася в альма-матер для подальшої наукової роботи. Займалася розробкою та впровадженням нормативних і науково-методичних документів для суб’єктів господарювання Міністерства газової промисловості СРСР, на основі чого в 1989 р. захистила кандидатську дисертацію. У 2009 р. захистила докторську дисертацію, зробивши вагомий внесок у розвиток теорії і методології менеджменту, інноваційного розвитку суб’єктів господарювання та управління їх конкурентоспроможністю.

Працювала завідувачем кафедри менеджменту організацій та інноваційного підприємництва ТНЕУ.

Наталія Петрівна Тарнавська – автор 7 монографій, 127 наукових праць та 64 документів нормативного та навчально-методичного характеру. Серед виданої навчальної літератури найвідомішим є підручник «Менеджмент: теорія і практика» для закладів вищої освіти.

«Пам’ять про  Наталію Петрівну як  про добру, чуйну людину, назавжди збережеться у наших серцях. Світла і вічна Їй пам’ять…», – йдеться у тексті співчуття на сайті ТНЕУ.