Головна Новини Відомо хто очолить три райони на Тернопільщині

Відомо хто очолить три райони на Тернопільщині

Президент України Володимир Зеленський призначив голів Чортківської, Тернопільської та Кременецької райдержадміністрацій. Про це повідомила речниця Тернопільської ОДА Ганна Василенко.

За її словами, відповідно до розпорядження Президента головою Чортківської райдержадміністрації призначили Володимира Шипітка, Йому 44 роки, народився в селі Зозулинцях Заліщицького району. До 2016 працював начальником Заліщицького районного управління юстиції. З 2020 року депутат Чортківської районної ради. З 14 квітня до 12 лютого був головою Заліщицької РДА. Одружений, має доньку.

Головою Тернопільської РДА став Ярослав Матвійчук, розпорядження про його призначення опубліковане на сайті президента. Зазначимо, що Ярослав Матвійчук перебував на посаді заступника начальника управління – начальника відділу боротьби з організованою злочинністю УКР УМВС України в Тернопільській області. Одружений, має доньку.

Головою Кременецької райдержадміністрації призначили 44-річного Віталія Кудлака.

Нагадаємо, Віталій Кудлак народився в селі Клебанівка Підволочиського району. У 2004 році закінчив Тернопільську академію народного господарства, а у 2007 році аспірантуру Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Працював старшим викладачем, проректором з наукової роботи, викладачем на кафедрах “Економічної теорії”, доцентом кафедри “Економіки і фінансів” Тернопільського національного технічного університету (2014—2019). У 2008 році захистив кандидатську дисертацію. Був голова Шумської РДА з 30 січня 2020 до 12 лютого 2021.

Джерело