Головна Новини Відомий тернополянин допомагає не тільки АТОвцяв, а й їхнім дітям

Відомий тернополянин допомагає не тільки АТОвцяв, а й їхнім дітям

“Тим доброзичливцям, які люблять писати в коментах, що Притула 3 роки на Армії піариться, з радістю повідомляю, ща зараз буду піаритись ще й на дітях:)))).”, – пише у ФБ Сергій Притула. Як відомо, Тернопільський Сірий уже три роки займається волонтерською діяльністю і частину коштів від концертів спрямовує на допомогу воїнам АТО. Цього разу Сергій повідомив, що  допомогу, а саме відпочинок у Верховині отримали і діти АТОвців зі Збаразького та Бучацького районів.

“Частину тих коштів, які “вар’яти” заробляють на своїх концертах, ми спрямовуємо на три напрямки: безпосередня допомога хлопцям у АТО (ті кошти йдуть у загальну волонтерську скрабничку), утримання реабілітаційного центру “Крок назустріч” у м.Тернопіль (це те, що виключно за наш кошт) і, коли є така можливість, діти.


Ті, хто був на нашому Дні Народженні у Тернополі, в Березілі, пам’ятають, що ми обіцяли спрямувати 70 000грн на відпочинок та оздоровлення дітей, батьки яких є ветеранами АТО, або досі несуть там службу. То, власне, з 25 червня і по 9 липня 10-ть дітей зі Збаразького та Бучацького районів і з Тернополя відпочивають у Верховині.
Дітки тішаться і ми разом з ними.
Щиро дякуємо усім нашим глядачам за те, що з вашою допомогою маємо можливість робити добрі справи!!!
” – пише Тернопільський Сірий.