Головна Новини Відомий співак став членом журі студентського конкурсу у Тернополі

Відомий співак став членом журі студентського конкурсу у Тернополі

Український співак, автор пісень, музикант, актор, телеведучий Едуард Романюта розповів, що приємно вражений тим, що його запросили стати членом журі студентського конкурсу у Тернополі.

“Зовсім нещодавно, Тернопільський національний економічний університет запросив вступити до складу журі дивовижного дійства, під назвою “Студентська ліра” – Це творче змагання факультетів та коледжу університету за звання найталановитіших та найобдарованіших студентів першого курсу.
Безмежне дякую ТНЕУ, за те, що вони продовжують та вдосконалюють із року в рік традицію відкриття талантів та розвитку особистостей у своїх студентах!
Я також приймав участь у конкурсах й розумію їхні переживання і старання! Хочу сказати учасникам цього конкурсу – Ви усі великі молодці! Неважливо яке місце ви посіли – важливо те, що ви жили цим духом змагань, і найголовніше, прагнули перебороти свої переживання та поділитися своїми навичками й майстерністю.
Особисто для себе, відмітив чимало конкурсантів, котрі здивували та підкорили мене!)
Для мене, бути в журі конкурсу, надзвичайно цікава, відповідальна та нелегка місія.
“Нелегка” – зауважили ви? Саме так, адже до оцінювання творчості маю особисте ставлення та бачення. Ми повинні робити це неупереджено, але усі ми знаємо як важко сприймати критику саме в цьому віці і в цей момент, коли ти викладаєшся на максимум своїх зусиль. Я в жодному разі не кажу, що хтось мало старався чи програв комусь тому, що не виклався на всі 100 відсотків. Лише кажу, що усі ви молодці й зробили прекрасне шоу і змусили провести ці фантастичні 3 дні з посмішкою на обличчі та бажанням розповісти усім знайомим про те, що бачив й що відчув!))
На останок скажу наступне – не зупиняйтеся! Розвивайтеся! Знайдіть запал у собі та продовжуйте вдосконалювати себе та свої навички, адже попереду у вас багато можливостей. Не впустіть свій шанс знайти іскру в собі, та відшукати те, що вам до душі, й що принесе радість Вам, вашим близьким, а можливо й усім оточуючим))
P.S. Залюбки прийму пропозицію наступного року насолодитися цим дійством ще раз!)