Головна Новини Відомий співак допоможе втілити мрію простого тернопільського студента

Відомий співак допоможе втілити мрію простого тернопільського студента

Мрії збуваються, якщо цього сильно хочеш. Саме цього девізу дотримується студент-медик з Тернополя Віктор Гунько. Наполегливий хлопець залучив до здійснення своєї мрії співака Дмитра Монатіка. Повідомляє «Ternopil-trend» з посиланням на «Погляд».

23-річний студент мріяв відкрити власний кабінет. Хлопець започаткував своєрідний флешмоб з обміну речей. Крокувати до здійснення своїх бажань він почав у вересні минулого року.

З чого все починалося

Спочатку тернополянин обміняв скріпку на мило, після цього мило на більярдну кулю, далі – напій «Бехерівка», скляні вітрини для магазину, відпочинок в Карпатах в котеджі, дорогі навушники фірми «Apple» AirPods. Досягнувши досить вагомого результату, Віктор Гунько вирішив залучити до акції зірку шоу-бізнесу Дмитра Монатіка. І як це не дивно, але задумка вдалася.

Студент поділився своєю історією успіху. За його словами він переживав непрості часи і щоб хоч якось збадьоритися переглядав різноманітні мотиваційні відео. На одному з них канадієць Кайл Макдональд розповів, як він обміняв звичайну червону скріпку на непоганий приватний будинок. Шляхом декількох обмінів чоловік отримав бажане.

Думка про це довго не покидала Віктора Гунько. Він вирішив і собі спробувати втілити в життя подібний проєкт. Його ідею підтримали рідні та знайомі. Однак, замість машини чи квартири хлопець хотів займатися лише медициною. Тернополянин вважає, якщо кожного дня займатися улюбленою роботою, тоді з часом отримаєш і машину, і власний дім.

Першим, хто обміняв червону скріпку став друг Віктора Гунько, який дав йому взамін мило. Проте, не всі знайомі вірили, що в хлопця усе вийде. Більшість вважала, що це просто мрія маленького хлопчика, яку він намалював в своїй уяві та від якої через деякий час відмовиться. Коли ж в обміні взяв участь Дмитро Монатік, тоді всі по іншому заговорили про ідею обміну.

Допис отримав чимало схвальних реакцій в соціальній мережі. Всі хвалили хлопця за таку оригінальну ідею.

Як Віктор Гунько познайомився з відомим співаком

Віктор Гунько розповів як йому вдалося залучити до втілення своєї ідеї MONATIKа. Хлопець розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі великий пост, в якому попросив усіх друзів та знайомих позначити в сторіс співака. Загалом допис отримав біля 2 тисяч позначок. MONATIK побачив сторіс та переглядав їх, однак жодним чином не реагував.

Віктор Гунько вже почав думати, що все марно. Однак, одного дня йому на телефон прийшло повідомлення від співака, в якому він написав, що мріяти важливо і тому він чекає зустрічі з тернополянином.

Хлопець обміняв співаку навушники AirPods на сертифікат, який дозволить його власнику потрапити на концерт MONATIK та персонально зустрітися з зіркою. Віктор Гунько бажає кожному відчути ті емоції, які відчув він під час зустрічі з співаком, який виявився приємною та простою людиною.

Тернополянин зазначив, що він вибрав MONATIK, оскільки давно захоплюється його творчістю. Співак – приклад для наслідування, оскільки він часто чув у своєму житті відмови та що йому ніколи не стати відомим. В результаті зараз Дмитро Монатік – один з найуспішніших співаків України.