Головна Новини Відомий житель Тернопільщини розповів про успіх своєї виставки у Таїланді

Відомий житель Тернопільщини розповів про успіх своєї виставки у Таїланді

Відомий бережанський митець Олег Шупляк презентував свою виставку у далекому Таїланді. “Вирішив написати короткий звіт про свою виставку “IMAGINARIUM” (70 робіт серії “Двовзори”) у Бангкоку та невеличкий фоторепортаж про поїздку в цілому.
Отже, виставку, організовану Посольство України в Таїланді/Embassy of Ukraine in the Kingdom of Thailand , було відкрито 2 жовтня у в Бангкокському центрі мистецтва та культури (BACC) Bacc หอศิลปวัฒนธรรมแห่งกรุงเทพมหานคร .
Планувалось, що експозиція діятиме до 14 жовтня, але у зв’язку з підвищеним інтересом та рекордним відвідуванням керівництво BACC запропонувало продовжити її ще на два тижні. Ми, звичайно, погодились і вдячні артцентру за таку гостинність.
Чому пишу МИ, тому що ця виставка – це результат роботи не тільки художника, а колективної праці багатьох людей і готувалась цілий рік. Насамперед хочу подякувати пані Наталка Бешта , дружині Посла України в Таїланді пана Андрія Бешти, яка від початку була ініціатором і рушійною силою цього заходу та, по суті, куратором даної виставки. У вирішенні багатьох організаційних та технічних питань допомагав другий секретар Посольства Volodymyr Yatsiv
На презентації виставки були присутні поважні гості Посли, у т.ч. Канади, М‘янми, Казахстану, Тімор-Лешті, представники МЗС та інших відомств Таїланду, мистецькі та медіа кола, а також Почесний Генеральний Консул України в Таїланді Пріча Тіракічпонг.
Також дякую дружині Галина Шупляк-Мищишин, яка виконувала роботу арт-директора з нашого боку. Під час перебування у Таїланді ми мали чудову можливість відвідати його наймальовничіші куточки завдяки підтримці Почесного консула України в провінції Чонбурі Банг-он Джансантіа.
Ще раз хочемо подякувати пані Наталі Бешті, яка провела нам чудові екскурсії по історичних та сучасних місцях Бангкоку.
Як автору, мені важливо, що я мав нагоду спостерігати за живою реакцією на мої твори численних відвідувачів, і скажу чесно – це мене дуже схвилювало і наповнило новими силами до творчості. Дякую вам!”, – ділиться враженнями від події наш талановитий земляк. Щиро зичимо панові Олегові нових звершень!