Головна Новини Відновлювати Тернопільський аеропорт буде жінка?

Відновлювати Тернопільський аеропорт буде жінка?

Тернопільський аеропорт

Тернопільський аеропортСьогодні за пропозицією депутатської фракції Політичної партії «Громадянська позиція» в облраді створена тимчасова контрольна комісія з вивчення питання перспектив функціонування Міжнародного аеропорту «Тернопіль».
Комісія, яку очолила Лариса Римар, сформована з представників усіх фракцій. Мета – спільними зусиллями депутатського корпусу формувати стратегію розвитку Тернопільського обласного комунального підприємства «Фірма «Тернопільавіаавтотранс», підвищити його конкурентоздатність та рентабельність, посилити інвестиційну привабливість та захист економічних інтересів Тернопільської області.
“В стислі терміни ми маємо виробити так звану дорожню карту діяльності обласного комунального підприємства, яке на сьогодні перебуває у невизначеному стані, є дотаційним і фонд оплати праці якого тільки у 2017 році складає 3,5 млн гривень.
Усіх депутатів облради об’єднує бажання, аби аеропорт «Тернопіль» функціював. Але від одного нашого бажання справа рухається дуже повільно, на відміну від аеропортів, наприклад, Ужгорода, Чернівців, Херсона.
За офіційною інформацією внутрішні авіаперевезення за 2016 рік в Україні зросли майже на 30%, а тому є усі підстави вважати, що аеропорт «Тернопіль» має теж пасажирський потенціал” – пвідомила депутат у себе на сторінці у Фейсбук. .