Головна Новини Відкриття першого у Тернополі McDonald’s заплановане на осінь

Відкриття першого у Тернополі McDonald’s заплановане на осінь

Уже за декілька місяців тернополяни у власному місті матимуть можливість скуштувати будь-які страви, які є у асортименті McDonald’s, адже цей всесвітньо відомий ресторан швидкого харчування восени 2018 року представить свій новий заклад саме у Тернополі.

Перший у місті McDonald’s, загальною площею 520 кв. м. та місткістю 280 місць, буде розташований на Майдані Перемоги, де уже більше місяця тривають будівельні роботи.

Зі слів директора з розвитку та виробництва компанії McDonald’s в Україні Віталія Стефурака, особливістю закладу у Тернополі буде його проект у новому форматі з досвідом майбутнього, який на даний час представлений лише у єдиному закладі мережі McDonald’s у Києві. Оновлений проект передбачатиме:

  • Новий принцип роботи касової зони, зокрема розділення зон на розрахункову та зону видачі страв, що значно пришвидшить процес замовлення;
  • Експерта з гостинності, чиїм завданням буде допомога відвідувачам з новими способами обслуговування у закладі, допомога у пошуку вільного столика, допомога іноземцям у перекладі меню та допомога незрячим у виборі страв;
  • Обслуговування за столиками – послуга, яка раніше була недоступна у ресторанах McDonald’s в Україні. Відтепер відвідувач при замовленні страв на касі, отримає їх безпосередньо за столиком;
  • Новий принцип роботи кухні “Приготовано для тебе”, що дозволить відвідувачу додати чи усунути певні інгредієнти у стравах на власний смак;
  • Термінали самообслуговування, за допомогою яких відвідувач зможе ознайомитися з меню закладу, здійснити замовлення та оплатити його.

Для зручності тернополян, у закладі McDonald’s буде присутня послуга McDrive для відвідувачів на автомобілях, а також відкрита тераса та дитячі атракціони.

До слова, при будівництві ресторану McDonald’s у Тернополі, працівниками будуть використані сучасні енергоефективні технології, що дозволять значно заощаджувати енергоспоживання, зокрема тепловий насос для підігріву води та рекуператор для повітря.