Головна Новини Відкриття освітньої програми Мистецької резиденції ім.Назарія Войтовича

Відкриття освітньої програми Мистецької резиденції ім.Назарія Войтовича

ГО Конргес Активістів Культури спільно з ГО МЦР МІСТ відкривають Освітню програму у мистецькій резиденції ім.Назарія Войтовича, за підтримки МФ Відродження, ГО Гараж Генг та Травневької загальноосвітньої школи ім.Назарія Войтовича та ТМ Опілля.

Адреса: с.Травневе, Збаразького р-н, Тернопільської обл. вул.Дружби 70А (приміщення резиденції) та вул. Франка 1 (приміщення школи)

Програма триватиме з 12 листопада 2017 по 25 березня 2018 року. У програмі передбачено заняття та тренінги для учасників різних зацікавлень та інтересів, що є актуальними та відкриють доступ до неформальної освіти місцевій громаді. У програмі передбачено: курс мистецтва для початківців, тренінги та зустрічі для активних громадян, вокшопи для дизайнерів.

За програмою слідкуйте на сторінці Фейсбук та підписуйтесь на розсилку новин написавши повідомлення на сторінку, зазначивши свою електронну адресу.

https://www.facebook.com/Nazar.Voitovich.Art.Residence/

У літку цього року ми волонтерськими силами проводили Кіно-клуб та Майстер-класи з мистецтва та зустрічі активістів з громадою. Завдяки цим заходам промоніторили інтерес

місцевої громади та сформували програму на новий сезон . Отже ми пропонуємо вам Курс мистецтва для початківців , у якому ви зможете отримати основи художньої практики та теорії, що включає заняття з композиції, кольорознавства, олійного живопису, графіки та ілюстрації. Заняття будуть проводити найкращі педагоги та художники, що вміють запалювати інтерес та давати доступний інструментарій для

формування базових умінь, що стануть гарним фундаментом для втілення творчих ідей. Тренінги та зустрічі для активних громадян, що дадуть змогу отримати інструменти для розвитку громади, навчатися створювати та вести проекти, отримають знання про права людини та їх практичне застосування. А також воркшопи – робота з майстрами над розробкою дизайтерських ідей та речей.

Увага! Для участі у програмі потрібно зареєструватись та обрати курс який ви хотіли б відвідувати за посиланням: https://goo.gl/forms/VkVNdlJ42dx0cge83

Якщо немає такої можливості звертайтесь до керівника програми Олександри Стопник +380 67 337 6864 Інформація про проект

Метою проекту Мистецька резиденція ім. Назарія Войтовича, що здійснюється ГО Конгерс Активістів Культури за підтримки Програмної ініціативи «Громадські ініціативи нової України»

Міжнародного фонду «Відродження» є Довготривалим проектом вшанування пам’ять наймолодшого Героя Небесної Сотні через створення важливої інституції для розвитку локальної спільноти та творчої української молоді.