Головна Новини Вчителі з Тернополя – серед переможців міжнародного проєкту «E-Learning in After-School Education»!

Вчителі з Тернополя – серед переможців міжнародного проєкту «E-Learning in After-School Education»!

Галина Стандрет та Тетяна Семенець, які керують гуртками КЗ ТМР «Станція юних техніків» – серед переможців Міжнародного проєкту «E-Learning in After-School Education». Їхні творчі презентації з дистанційного навчання посіли друге та третє місця!

У конкурсі взяло участь понад 1000 проєктів, надісланих представниками Болгарії, Казахстану, Литви, Польщі, Словаччини, України, Чехії. Учасники конкурсу представили розмаїті форми дистанційного навчання: відео-, фото- аудіо-, графічну, текстову інформацію, заняття, лекції, семінари, уроки, консультації.

Учасниці із Тернополя не приховують своєї радості після отримання почесних місць у конкурсі.

“Цей конкурс організувала Міжнародна асоціація позашкільної освіти. Ми надсилали свої проєкти з дистанційного позашкільного навчання. Кожен, хто брав участь, впродовж місяця пройшов п’ять етапів. Спершу ми реєструвалися онлайн, отримали офіційний банер учасника міжнародного проєкту, розмістили його на офіційній сторінці та брали участь у голосуванні. – розповідає керівниця гуртка з початкового технічного моделювання та орігамі КЗ ТМР «Станція юних техніків» Галина Стандрет.

Галина каже, що до участі у конкурсі надіслала презентацію із фотографій про те, як самостійно учням вдома (на карантині) сконструювати парус та виготовити капелюх, а також відео-презентацію з дистанційної роботи вихованців з їхніми виробами.

Також у конкурсі взяла участь керівниця гуртка з виготовлення сувенірів Тетяна Семенець. За кількістю голосів вона посіла друге місце. У цьому міжнародному конкурсі перемога залежала від результату голосування. Тетяна запропонувала майстер-клас по розпису писанок.

Також участь у конкурсі взяли керівники гуртків початкового технічного моделювання та інформатики Олена Митулинська та Ольга Підатюк.

Що відомо:

  • Конкурс проєктів Міжнародної асоціації позашкільної освіти “E-Learning in After-School Education” тривав місяць – до 16 травня. З 1000 проєктів переможцями стали 205. 5 робіт набрали більше 1000 балів та здобули Гран-прі, 14 проєктів – від 500 до 999 балів – І місце, 98 проєктів – від 100 до 499 балів – ІІ місце, 88 проєктів – від 50 до 99 балів – ІІІ місце.
  • Комунальний заклад Тернопільської міської ради «Станція юних техніків» працює з 1978-го року. Зараз у ньому діють велика кількість гуртків у трьох напрямках: спортивно-технічний, художньо-естетичного та науково-технічний.

Щиро вітаємо наших педагогів та щиро бажаємо нових перемог!