Головна Новини Вчитель з Лановець під час хвороби боровся за своє життя на три...

Вчитель з Лановець під час хвороби боровся за своє життя на три фронти

Вчитель з Лановець Ярослав Денчик, який подолав COVID-19 розповів про те, що подолавши хворобу отримав проблеми із легенями. Зараз проходить реабілітацію.

“Дякую, що ви усвідомили, через яке пекло я пройшов з Божою допомогою і майстерністю Рижак О.І. Мені прийшлося боротися на три фронти. За власне життя, з організацією забезпечення лікування: кисень, електрика, апаратура реанімування, навіть вода в боксі, з Маньком і його підсрачниками. Вдалося перемогти ковід, а з наслідками йде жорстока боротьба з Божою допомогою. Вгамував захисників Манька, відкрили слідчі дії за фактом, вчора дав письмові покази на шести аркушах проти Манька РГ. Зараз сконцентрований на інтенсивне лікування легень від наслідків ковіду, отримую спеціальне лікування через крапельниці, займаюся розробленням легень через видих у воду, приймаю двічі вдень спеціальні легеневі інгаляції. Стан покращився…Чекаю з нетерпінням результату рентгену у вівторок. До цього часу – інтенсивне лікування легень медикаментозне, фізіотеорапевничне, загальними фізичними вправами. Повністю довіряю лікарці Рижак Ользі Іванівні. Вона мене витягнула з важкої форми ковіду, вона мені і допоможе побороти важкі його наслідки. Низький уклін її і команді, яка з нею працює. З Божою допомогою надіюся зупинити легеневу загрозу…
Щиро дякую всім, хто мене підтримував і підтримує у скрутний для мене і родини час. Дякую тим, хто відвідував мене, ваше підкріплення допомогло мені піднятися з ліжка, допомогло вижити в самоізоляції дружині, бо діти теж опинилися в самоізоляції, ви сміливці, я того не забуду ніколи, доземний вам уклін, дякую тим, хто добрим словом через телефон підтримував мене і родину. Розумію тих, хто ніяк не відреагував, зробив вигляд, що проблеми нема. Кажуть, інстинкт збереження власного життя переміг над здоровим глуздом….Дякую тим, хто усвідомив рівень загрози моєму життю через халатні дії Манька РГ і перестав мене і родину поливати брудом в соцмережі, вигадуючи нісенітниці і повторюючи брехню Манька РГ.
Моя родина пройшла самоізоляцію, всі здорові, слава Богу, я подолав ковід, про що підтвердили два тести ПЛР, тепер всі зусилля направлені на відновлення роботи легень, надіюся,сконцентрувавши всі зусилля, з Божою допомогою, лікаркою Рижак ОІ, підтримкою родини і друзів подолати і цей складний бар’єр…” написав Ярослав Денчик.