Головна Новини Вуличні та гаражні ворота з сендвіч-панелей в Луцьку: якими вони бувають, розкажуть...

Вуличні та гаражні ворота з сендвіч-панелей в Луцьку: якими вони бувають, розкажуть фахівці vorota24.com.ua

Для виготовлення сучасних в’їзних систем застосовують міцні матеріали, що відрізняються стійкістю до негативних кліматичних чинників і механічних пошкоджень. Секційні ворота для гаража та відкатні вуличні конструкції з «сендвіча» не просто так мають попит серед автовласників. Панелі, що застосовуються для заповнення стулки, мають величезну кількість переваг. У цій статті спеціалісти «ВОРОТА 24» пояснять, чому брами з секцій заслуговують максимальної уваги наших читачів.

Розглянемо складові «сендвіча»

Кожна панель має жорсткий металевий каркас, який може бути виконаний зі сполучених між собою алюмінієвих або сталевих листів (в середньому їх товщина складає 0,45 мм). Незалежно від матеріалу, з якого виготовлена оболонка секції, її завжди наповнюють спіненим поліуретаном з щільною структурою. Відповідний показник, як правило, становить 46-47 кг/м³. ППУ має такі переваги:

  • наповнювач не забруднює навколишнє середовище та не шкодить здоров’ю людини, оскільки до його складу не входить фреон;

  • матеріал відрізняється чудовими термо- та шумоізоляційними властивостями;

  • пінополіуретан максимально рівномірно розподіляється по всьому каркасу, не залишаючи пустот навіть в місцях його звуження.

Теплі ворота в гараж: невже це можливо?

Полотно, виготовлене з дійсно якісних панелей правильної товщини, поєднуючись з системою ущільнювачів, дійсно може зберігати температуру в приміщенні. Безумовно, повна відсутність протягів буде забезпечено лише за умови професійно виконаного монтажу підйомних воріт.

Якщо гараж стоїть окремо від будинку та не опалюється – в нього можна встановити конструкцію зі стулкою від 40 до 45 мм завтовшки. Дані рішення можна знайти у будь-якого відомого виробника.

Паркувальні приміщення, що обігріваються, вимагають дещо іншого підходу. Максимальний захист від виходу тепла допоможуть забезпечити гаражні ворота, що застосовуються в енергоефективному будівництві. Найтепліші моделі, виготовлені з 60-міліметрових сендвіч-панелей, пропонує лише один завод – Wisniowski. Секційні полотна в конструкціях UniTherm і PRIME наділені рекордним коефіцієнтом U в розмірі 0,79 Вт/м²∙К.

Сендвіч-панелі для гаражних і зсувних воріт: переваги

  • Конструкція з даним типом заповнення може мати практично будь-який дизайн. Для декорування панелей передбачено широкий вибір RAL-відтінків, структур, тиснень і формувань. Їх можна прикрасити наклейками та підсвічуванням, а також оснастити прозорими вставками. За бажанням замовника в автоматичні відкатні ворота вріжуть зручні оглядові вікна та хвіртку для входу.

  • Секції гаражних систем часто обладнають додатковими аксесуарами у вигляді ручок, вентиляційних решіток і лазів для домашніх тварин.

  • «Сендвічі» проходять особливу обробку захисними розчинами, які роблять їх стійкими до утворення корозії.

  • Панелі зберігають привабливий зовнішній вигляд протягом усього терміну експлуатації. У вас не виникне необхідності фарбувати або лакувати їх.

  • Полотно з металевих секцій може деформуватися тільки від дуже сильного удару. У разі пошкодження виконується оперативна локальна заміна поламаного елемента.

Як замовити в’їзні ворота з сендвіч-панелей в Луцьку?

Онлайн-магазин vorota24.com.ua пропонує безліч типів конструкцій, для збірки яких використовуються пінозаповнені секції. Зателефонуйте нашому менеджеру за номером 0-800-305-077 (дзвінки безкоштовні), щоб оформити замовлення та обговорити всі деталі й питання, що вас цікавлять. У спеціалізованому демонстраційному салоні «ВОРОТА 24» в Луцьку можна ознайомитися з численними зразками сендвіч-панелей на будь-який смак і вибрати браму з найкращим дизайном! Зв’яжіться з консультантом сайту в будь-який зручний спосіб – він обов’язково підкаже, за якою адресою знаходиться найближчий шоу-рум.