Головна Новини Вулицями Тернополя ганяють нетверезі водії

Вулицями Тернополя ганяють нетверезі водії

Впродовж минулих вихідних одинадцять водіїв виявили патрульні нетверезими, серед них 3 – винуватці ДТП.

Як зразок у Патрульній поліції Тернопільської області наевли декілька зразків. Субота, 12 травня 01:38 година, вулиця Слівенська:28-річний водій ВАЗ, у стані алкогольного сп’яніння, зіткнувся з таксі Chevrolet Aveo. Пасажир таксі, громадянин Нігерії, отримує тілесні ушкодження. Результат алкотесту водія ВАЗ – 1,14 проміле алкоголю в крові. У салоні винуватця ДТП патрульні виявляють зелену речовину, схожу на наркотичну. На місце аварії вони одразу викликають слідчих та складають 2 адмінпротоколи: за вчинення ДТП та керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

04:30 година, вулиця Микулинецька:
33-річний водій таксі Audi 100 врізається у Chevrolet Aveo. У крові таксиста алкотест фіксує 1,46 проміле алкоголю. На водія патрульні складають відповідні адмінматеріали. На щастя, потепілих немає.

Неділя, 13 травня, близько 13:10 години, вулиця Глибока Долина:

35-річний водій ВАЗ, перебуваючи напідпитку, здійснює зіткнення з Audі. Після того з місця аварії тікає. Патрульні оперативно розшукують його на вулиці Степана Будного. Результат алкотесту – 1,05 проміле. На правопорушника складають одразу 3 протоколи – за вчинення ДТП, втечу з місця аварії та керування напідпитку.