Головна Новини Вперше обрали найкрасивішу жінку Збройних сил України

Вперше обрали найкрасивішу жінку Збройних сил України

Найкрасивішою жінкою Збройних сил України стала старший солдат Ольга Бенда. У фото-конкурсі, який провели цього року вперше, за неї віддали свої голоси 16 203 українців, пише “Бойовий бюлетень”.

Ольга працювала кухарем у 72-й бригаді ім. Чорних Запорожців. Пішла на службу 2016-го. Вперше потрапила на передову у Авдіївці восени 2016 року. Під час обстрілу 4 травня 2017 року Ользі Бенді снарядом травмувало ногу. Через три дні їй ампутували ліву ногу у Дніпропетровському госпіталі. Після цього перенесла ще п’ять операцій.

У лютому Ольга вийшла заміж за товариша по службі гранатометника з 72-ї бригади Олексія Бенду

“Чи пішла б я знову служити в армію, знаючи, що так обернеться? Без сумніву. Нехай я втратила ногу на фронті. Зате багато знайшла: зустріла коханого, надійного чоловіка і вірних друзів-побратимів. Знаєте, військове братство – це щось особливе, дуже міцне. У мирному житті таких відносин, напевно, не існує”, – каже вінничанка.

Незламність духу продемонструвала не лише тим, що продовжує службу в ЗСУ, працює у військкоматі Святошинського району столиці. Участь і перемога у конкурсі краси є ознакою сили та відчайдушності цієї особливої жінки.

До слова, учатсь у конкурсі можуть взяти і тернополянки. Цього року він стартує відразу після відзначення Дня захисника України 14 жовтня.