Головна Новини Воєнкома не пустили на підприємство – розпочате кримінальне провадження

Воєнкома не пустили на підприємство – розпочате кримінальне провадження

11650459_832053276863714_1352665309_nПрокуратура Збаразького району здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом перешкоджання посадовими особами підприємства законній діяльності Збройних Сил України.

Як повідомив прокурор Збаразького району Василь Свергун, в порушення вимог Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», посадові особи місцевого підприємства не допустили працівників військового комісаріату на територію підприємства для проведення оповіщення про явку жителів району до військового комісаріату.

За цим фактом Збаразьким райвідділом міліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 114-1 КК України (перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань) та розпочато досудове розслідування.

На даний час виконуються слідчі дії з метою повного, всебічного та об’єктивного дослідження всіх обставин кримінального провадження.