Головна Новини “Вони мене кинули на землю і почали добивати”, – Андрій Пекельний розповів...

“Вони мене кинули на землю і почали добивати”, – Андрій Пекельний розповів про трагічні події тієї ночі

На сам Великдень, 2 травня, на Теребовлянщині у селі Глещава трапилася велика біда. 24-річний сіцевий житель Андрій Пекельний смертельно поранив однолітка із сусіднього села.

У сюжеті ТСН Андрій розповів як усе відбувалося. Отоже 24-річний парубок пішов у сільський клуб на дискотеку. Там зчинився конфлікт із 6 хлопцями із сусіднього села. Останні були добряче напідпитку. Хлопці вийшли з приміщення клубу, щоб з’ясувати стосунки. Андрій, щоб уникнути бійки втік додому. Нападники кинулися за ним.

“Вони увірвалися на моє володіння. Почали кричати, погрожувати і вибивати двері і вікна”, – розповів Андрій журналістам.

Агресивні молодики навіть висмикнули дверну ручку і таки вибили двері. Андрій вхопився за ножа.

“Я боявся за своє життя, а ще більше за життя своєї мами. Один із них мене вдарив, я впав на землю. Ніж випав з рук. Далі вони почали мене добивати. Мені вдалося дотягнутися до ножа і в той момент один із них накинувся на мене, – додав хлопець.

Ймовірно, ніж потрапив нападнику у артерію, він ще кілька метрів пробіг і впав, померши від великої втрати крові. Тим часом Андрій сам викликав поліцію, а нападники – швидку.

Читають також: Вбивство на Теребовлянщині буде розслідувати Головне слідче Управління Національної поліції

Правоохоронці спершу відкрили кримінальне провадження за статею, яка передбачала Андрію за вбивство 8 років за гратами. Згодом перекваліфікували на іншу з меншим терміном ув’язнення – умисне вбивство за перевищення меж необхідної оборони.

Це дуже обурило односельців. Всі як один встали на захист молодика. Кажуть, за що він має сидіти у в’язниці, за те, що захищав себе і матір від нападників, які увірвалися в його оселю?

Читають також: Батько приїхав з-за кордону, мама з сестрою вбиті горем: деталі вбивства на Великдень

“Маму побили, його побили як квасне ябко, все погромили, повибивали двері, вікна…”, – обурюються люди.

На захист хлопця став і Арсен Аваков. Справу хлопця розслідуватиме Головне слідче управління нацполіції.