Головна Новини Волонтерка Лілія Мусіхіна: Дякую Ігорю Гуді, що вміє тримати слово

Волонтерка Лілія Мусіхіна: Дякую Ігорю Гуді, що вміє тримати слово

Найвідоміша тернопільська волонтерка Лілія Мусіхіна подякувала керівнику компанії “Креатор Буд” Ігорю Гуді заініціативу звести житло для ветеранів АТО та оголосила про вихід з комісії по розподілу квартир для АТОвців. Каже, що пішла за власним бажанням. Про це вона написала на своїй сторінці в Фейсбуці

— Усунулась сама, оскільки не маю морального права вирішувати долю тих, кого вважаю в стократ кращими за себе. Я не воювала, не учасник війни, тим більше – не убд. І, коли чесно, не витримала морального тиску і бруду. Не витримала, коли кожен шукав у цьому МОЮ вигоду. Її не було. Ні разу і ніде. Хлопці, телефонуючи, радяться. Дуже це ціную. Але ключова роль належить їм самим. Дякую всім, хто доводить справу до кінця. Не сподівалась. Дякую Ігорю Гуді, забудовнику, що вміє тримати слово. Щиро радію за всіх, хто матиме свій дім.  За все дякуйте хлопцям, — зазначила вона.

Ігор Гуда виступив з ініціативою звести житло для ветеранів АТО

— Бійці, які повертаються, потребують і психологічної адаптації, соціальної, часто — фізичної. Найменше, що ми можемо зараз зробити, це допомогти їм пошвидше повернутись до спокійного життя, вирішивши побутові проблеми. Питання житла — одне з найпоширеніших, — зазначав раніше Ігор Гуда.