Головна Новини Володимир Лаба, якому провели операцію з трансплантації нирки, провів Різдво вдома

Володимир Лаба, якому провели операцію з трансплантації нирки, провів Різдво вдома

Житель Підгаєцького району Володимир Лаба, який переніс складну операцію з трансплантації нирки від посмертного донора, на Різдво виписали з лікарні додому. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє клінічна лікарня швидкої допомоги м. Львова. 

“Це ще одне свято для нашої великої команди! Просто зараз ми виписуємо нашого пацієнта Володимира Лабу, якому 27 грудня пересадили нирку від посмертного донора! Повний сил та енергії, він уже зібрав свої речі, і разом з дружиною та сином їде додому на Тернопільщину святкувати Різдво у родинному колі! Бажаємо їхній родині радісних Різдвяних свят! І хай все у них буде добре”, – йдеться у повідомленні, пише Файне.

 Я потрапив на трансплантацію 10 днів тому, сьогодні мене вже виписують додому. Я себе гарно почуваю, періодично ходжу на вилицю, піднімаюся на 5 поверх, йду, нормальний, бадьорий стан. Дуже дякую лікарям за проведену операцію”, – розповів Володимир Лаба у відеозверненні.

Чоловік зізнається, що дуже щасливий і повний енергії. Дружина пана Володимира розповіла, що вони досі до кінця не усвідомлюють, що сталося. Але відбулася дуже радіста події для їхньої родини.

Настрій піднесений, ніби фільм подивилися чи прочитали книгу, – ділиться емоціями жінка. – Є надія! І ми дуже вдячні всім , хто причетний до нашої радості. Співчуття рідним донора, бо завдячуємо їм найперше.

Нагадаємо, львівські лікарі провели масштабну трансплантацію органів. Донором посмертно стала 47-річна львів’янка, яка померла від крововиливу. Завдяки згоді рідних покійна жінка врятувала чотири життя. Її нирки зокрема пересадили мешканцям Тернопільщини.