Головна Новини Водії автобусів чхати хотіли на посвідчення учасників АТО

Водії автобусів чхати хотіли на посвідчення учасників АТО

На Тернопільщині стали непоодиникими випадки коли водії не пускають в автобус по пільговому квитку добровольців учасників АТО.
Оскільки це люди, які мають таку пільгу надану державою в нашій області та ряді інших областей громдська активістка яка допомагає добровольцям отримати статус УБД та є членом Громадської організації “Об’єднання бойових побратимів”  Катерина Бойко пропонує сісти за круглий стіл владі, представникам ветеранських організацій та перевізникам для того щоб знайти порозуміння.


Така реакція пані Бойко викликана крайньою ситуацією яка сталася в автобусі який курсував за маршрутом  “Тернопіль-Колиндяни рейс Тернопіль-Михайлівка” та був описаний волинською журналісткою Жанною Білоцькою.

У коментарях учасник бойових дій Volodymyr Liuba описує що « Мав схожу ситуацію — Автобус “Чернівці-Тернопіль”. Тернопільське АТП 16127, шофер відверто хамив : “Вам би так ковбасу давали безкоштовно в магазинах, як білети, от так би всім, мені треба заправляти автобус….” Написав заяву директору атп, той відповів що “проводено роботу з водієм і його відсторонено від перевезень . Шофер як їздив так і їздить, я інколи їжджу, зараз каже – “проходьте”,але бачу що він злий при зустрічі».

В конкретному випадку водій автобуса Колиндяни Тернопіль вже звільнений звітує голова Тернопільської ОДА Степан Барна, проте громадськість наполягає на проведенні круглого столу.