Головна Новини Водій, що на швидкості скоїв ДТП, відшкодує вартість зламаної бетонної огорожі

Водій, що на швидкості скоїв ДТП, відшкодує вартість зламаної бетонної огорожі

У ніч на 18 січня в селі Нагірянка Чортківського району трапилася дорожньо транспортна пригода без потерпілих. Водій вантажного автомобіля в’їхав у дельтаблок на трасі М-19. За повідомленням поліції, причиною аварії було перевищення безпечної швидкості. Бетонне огородження підтвердило свою ефективність на ділянці дороги та вберегло вантажівку від з’їзду в яр.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області боротиметься за відшкодування державі завданих збитків. Підрядній організації доручили ліквідувати наслідки ДТП та встановити дельтаблоки назад.

Напередодні підрядна організація монтувала бетонні конструкції на іншій ділянці траси М-19: поблизу села Воля Тернопільського району. Там теж на дельтаблоки наїхав транспортний засіб.

Лише протягом 2022 року в Тернопільській області трапилося 8 ДТП, у яких пошкодили бар’єрне огородження на державних автошляхах. Понівечено 120 метрів конструкцій.

Просимо водіїв бути особливо уважними на дорогах: дотримуйтеся безпечної швидкості! Зважайте на погану видимість у туманну погоду, під час снігопадів та дощів. Безпечно перечекати негоду можна на майданчиках вздовж державних доріг. Знайти їх допоможуть вказівники та наша мапа: https://bit.ly/Mapa_Maydanchyky_vidstoyu_Te