Головна Новини Водій, що збив у Прошовій 8-річного Юрчика і далі перебуватиме під вартою

Водій, що збив у Прошовій 8-річного Юрчика і далі перебуватиме під вартою

Клопотання про продовження строку тримання під вартою подала слідча Тернопільського відділення поліції за погодженням міської прокуратури щодо водія, причетного до дорожньо-транспортної пригоди з потерпілими. Адвокат підозрюваного просив домашній арешт.
Розглянувши усі “за” та “проти”, суд залишив чоловіка під вартою.
Нагадаємо, що підозрюваний восьмого липня близько 18:50, в селі Прошова, керуючи автомобілем у стані сильного алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та збив дитину. Поруч з хлопчиком стояла його старша сестра, але дівчинка встигла відскочити і уникнути удару.
Очевидці розповідали, що автівка їхала на шаленій швидкості, бо після удару відірвалося колесо велосипеда, а сам двоколісник відкинуло на 15 метрів.
Водій з місця аварії спробував тікати, але проїхавши майже кілометр, злетів в кювет. Залишити автівку порушнику завадили люди. Від людського самосуду кермувальника врятував приїзд правоохоронців.
Восьмирічного хлопчика у важкому стані госпіталізували до лікарні. Він переніс не одну складну операцію. Попереду дитину очікує тривале лікування.