Головна Новини Водій швидкої винен у зіткненні з Mercedes-Benz

Водій швидкої винен у зіткненні з Mercedes-Benz

Управління Держпраці у Тернопільській області завершило спеціальне розслідування групового нещасного випадку, що стався з працівниками Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Вранці 14 травня 2017 у м. Тернополі на перехресті вулиць Руська-Замкова-Шашкевича зіткнулися автомобіль швидкої допомоги та легкове авто Mercedes-Benz. Травми отримали четверо людей – водій та троє працівників швидкої медичної допомоги. До лікарні госпіталізували медика швидкої.

Розслідування обставин та причин дорожньо-транспортної пригоди проводив слідчий відділ Тернопільського відділу поліції ГУНП в області. Матеріали розслідування були направлені до суду.

Згідно з вироком Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області водій, працівник Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, визнаний винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. За даним кримінальним порушенням йому призначено покарання у вигляді штрафу (у розмірі 200 неоподаткованих мінімумів громадян, що становить 3400 грн.), без позбавлення права керувати транспортним засобом.