Головна Новини Водій автівки, до якої були причеплені сани із загиблою, вдома. Деталі трагедії...

Водій автівки, до якої були причеплені сани із загиблою, вдома. Деталі трагедії на Тернопільщині (Відео)

Пагорб, який нещодавно був улюбленим  для катання на санах, тепер обходять стороною. На місці досі видніються сліди крові. Тут загинула 22-річна Юля. Дівчина разом із друзями каталася на санах прив’язаних до авто. На повороті молоді люди вилетіли. Найбільше постраждала Юля. Дівчина смертельно травмувала голову, повідомляють колеги з МЕДІАТОРА

– Я пам’ятаю її за школи. Досі не можу повірити що з нею таке сталося. Це велика втрата для родини, для цілого села, – розповідає вчитель загиблої дівчини Володимир Горячов.

Юля родом із селища Микулинці. Того вечора приїхала до друзів у сусіднє село Кровинка. Спочатку на санях каталися селом, але захотівши екстриму, виїхали на найвищу гірку. За кермом ВАЗу був 27-річний Богдан. У селі про хлопця відгукуються добре.

– Богдан горілки не п’є. Він спортсмен, кандидат у майстри спорту. Дуже хороша дитина, – розповідає мешканець села пан Петро.

У те що сталося не вірять і родичі Богдана. Проте провини хлопця не заперечують.

– Я розумію, зараз що не стається всі кажуть п’яний. Але тут не п’яний, тут дурість. Вони каталися біля церкви, їм було замало екстриму. Молодь, вона зараз така, – розповідає дядько підозрюваного пан Володимир.

У поліції відкрили кримінальне провадження.

– Порушене кримінальне провадження за статтею 286. Це ДТП, що призвела до смерті людини. Слідство триває. Враховуючи те, що є обтяжувальні обставини – нетверезий стан, покарання буде суворим, – коментує начальник відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області Сергій Крета.

Нині Богдан під домашнім арештом.

 

 

 
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EnsavLu5-4I&w=560&h=315]