Головна Новини Власницю бару у Тернополі, який працював після 22 години, оштрафували на 17...

Власницю бару у Тернополі, який працював після 22 години, оштрафували на 17 тисяч

Сплатити штраф у розмірі однієї тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян – 17 тисяч гривень Тернопільський міськрайонний суд зобов’язав жительку обласного центру.
Як повідомили у поліції Тернопільської області, жінка вчинила адмінпорушення, передбачене статтею 44-3 КУпАП.
«Власниця бару неодноразово, не звертаючи увагу на попередження поліцейських, дозволяла роботу належного їй закладу громадського харчування після 22 години. На жінку було складено два адміністративні протоколи, які суд об’єднав в одне провадження і наприкінці жовтня виніс постанову про притягнення до адміністративної відповідальності», – повідомили у поліції.
У відомстві нагадали, що спільно з представниками органів місцевого самоврядування, держпродспоживслужби та інших контролюючих органів продовжують стежити за виконанням встановлених обмежень суб’єктами господарювання в умовах адаптивного карантину.
Відповідно до пункту 11 підпункт 5 Постанови Кабміну №641 заборонена робота після 22-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.