Головна Новини Власник кролеферми з Тернопільщини ділиться секретами успішного бізнесу

Власник кролеферми з Тернопільщини ділиться секретами успішного бізнесу

Вирощування кролів в домашніх умовах з кожним днем набуває все більшої популярності. Це може бути чудовим варіантом розвитку власного бізнесу. Все, що для цього необхідно – прояв ініціативи і стартовий капітал.

Житель с.Вікно Ігор Кушнір в домашніх умовах вирощує кролі. Цією улюбленою справою чоловік займається усе життя, у більших масштабах – близько двох років. У його господарстві донедавна налічувалося близько 1500 шт. поголів’я, а сьогодні, як зазначили у прес-службі райдержадміністрації, близько 500 голів породи Хілла, пише Думай

У кролефермі усе зроблено руками господаря, підтримується відповідний температурний режим. Особлива увага приділяється харчуванню, господар самостійно підбирає раціон для улюбленців, гранулює люцерну, овес, ячмінь, пшеницю та інші добавки.
Породу Хілла чоловік вважає спокійною. У приплоді найчастіше буває 12-22 кроленят.

Найбільшою проблемою у кролівництві вважає втрату тварин від вірусу, тому постійно вивчає інформацію та намагається своєчасно провести вакцинацію кролів.
Ігор Кушнір із професійністю підходить до вирощування кролів, адже за фахом – ветеринар.
Господар мріє про сучасну кролеферму, де зможе повністю використати свій досвід та знання. Готовий на співпрацю із однодумцями.

Голова райдержадміністрації Віталій Батіг побував у господарстві Ігоря Кушніра. Віталій Степанович відмітив, що кролівник з легкістю ділиться технологією вирощування кролів, тому разом розглядали можливість створення кооперативу. Адже саме зараз кооперативний рух набуває чималої популярності.

Очільник району запевнив господарника у своєму сприянні. Крім цього, Віталій Батіг вважає доцільним та перспективним розширення цієї галузі в районі у вигляді відкриття нових кролеферм.

кооператив_з_вирощування_кролiв

кооператив_з_вирощування_кролiв_(4)