Головна Новини Власники “Файної карти” зможуть безкоштовно потрапити на фестиваль “Файне місто”

Власники “Файної карти” зможуть безкоштовно потрапити на фестиваль “Файне місто”

25 та 26 липня вхід на міжнародний музичний фестиваль «Файне місто – 2019» буде безкоштовним для усіх власників електронного персоніфікованого квитка «Соціальна карта тернополянина».

Під безкоштовним входом мається на увазі зняття однієї гривні з Файної карти під час фіксації входу на фестивалі. Сплата однієї гривні передбачається для власників звичайної та студентської карток тернополянина. Для власників пільгової картки тернополянина – вхід повністю безкоштовний.

Для підтвердження особистості, відвідувачам разом з карткою необхідно також мати паспорт.

Такий подарунок для тернополян другий рік поспіль презентує Тернопільська міська рада спільно з організаторами музичного фестивалю.

Фестиваль Файне Місто – Територія Вільних Людей відбудеться 25-28 липня на території тернопільського іподрому. 25 липня буде нульовим днем на фестивалі, перші відвідувачі якого зможуть потрапити уже з 09:00 ранку. Протягом дня тут працюватимуть усі фестивальні музичні локації та інтерактиви, окрім Main, Light та Dark Stage.

А вже 26 липня тернополяни зможуть безкоштовно почути на головній сцені виступи гуртів Epolets, Карна, Елізіум, The Hardkiss та Eskimo Callboy. У програмі цього дня також ще виступи понад 20-ти українських та іноземних виконавців. Детальну програму фестивалю можна знайти на сайті: http://fainemisto.com.ua/.